Portfolio

Prokino Zwolle:
Maken van een grondtaluud met glijbaan en wilgentenenboog.

 

 

 

 

Prokino Zwolle:
Maken van twee doorkuipers in grondtaluud. De doorkruipers zijn voorzien van een blotevoetenpad voor en achter de doorkruiper. Het taluud is voorzien van graszoden tevens hebben we een stammentrap gemaakt zodat de kinderen veilig op het taluud kunnen komen.

 

 

 

 

 

Gemeente Nijkerk:
In opdracht van de gemeente Nijkerk hebben we in Nijkerkerveen een aantal speelplaatsen ingericht. Hier hebben we een speelhuis met glijbaan en klimnet geplaatst, een vogelnestschommel gecombineerd met een touwladder en een 2 delig duikelrek. Alle toestellen zijn gemaakt van Acacia Robinia. Deze sterke houtsoort zorgt voor lang speelplezier. Een duurzame investering. Op de andere speelplaats hebben we een peuterstap en wipwap geleverd en geplaatst. Zo hebben we voor iedere leeftijd een leuke speeluitdaging gecreëerd.

 

 

 

 

 

 

Basisschool de Appelgaard:
Voor de herinrichting van het speelterrein van basisschool de appelgaard hebben wij een kabelbaan en vogelnest geleverd. het budget was beperkt en daarom hebben we ons tot deze twee speeltoestellen beperkt. Ondertussen zijn we al twee keer terug geweest. We hebben een 2 delig duikelrek geleverd en geplaatst, een schommel geleverd en geplaatst en de natuurlijke speelplaats voorzien van wat parkmeubilair. Hier hebben we alleen gebruik gemaakt van Acasia Robinia hout. Dit omdat de uitstraling van de toestellen opgaan in de natuurlijke omgeving en de kwaliteit van het hout zeer goed is. Het is een duurzame oplossing.

speeltuinen voor openbare ruimte, en kunstgras groothandel voor hoveniers